Povestea unui turist chinez in Sighisoara pe unul dintre cele mai mari site-uri de stiri din China

0
11859
views

Articolul denumit “Orasul de origine al “vampirului” este atat de poetic” a fost publicat pe site-ul sohu.com, unul dintre cele mai mari site-uri de stiri din China, articolul a fost vizualizat in decursul a doua zile de peste 14.000 de persoane.

“În mijlocul hărții românești există un loc numit Sighișoara, locul unde s-a nascut legendarul ‘vampir’ Vlad Dracula III. Vlad sa născut în 1431 aici, acum orașul antic al reședinței a atârnat de asemenea un logo dragon de foc, acesta reprezintă “copilul dragonului”. Centrul vechi al orașului, incluzand turnul cu ceasu din secolul al 14-lea, a fost inclus în “Lista patrimoniului cultural mondial”.”

“Orașul vechi este plin de drumuri pietruite, mersul pe jos este un sentiment al anilor, unul după altul din casa veche plină de viață plină de culoare.” “Stați pe coridorul din fața turnului cu ceas, pe balustradele de lemn sunt aplicate o multitudine de plăcuțe de bronz care indicau direcții diferite. Am găsit Beijingul, o distanță de 7007 kilometri, dar mult mai cordial. Orașul vechi ploios, acoperisul roșu, casele colorate, străzile reflectau farmecul orașului vechi.” Citeste tot articolul pe Sohu.com: “吸血鬼“的故乡竟是如此诗情画意. Sursa foto Sohu.com