Prima expozitie a proiectului People of Romania cu fotografii si inregistrari audio din cele 20 de sate din Valea Hartibaciului

0
547
views

PEOPLE OF ROMANIA este un proiect ambițios și entuziast ce își propune să întreprindă o cercetăre artistică, subiectivă și sensibilă, asupra poveștilor de viață ale românilor din zilele noastre. PEOPLE OF ROMANIA este mai mult decât un proiect de fotografie sau de documentare fotografică, proiectul își propune să devină o radiografie a românilor de astăzi. Este un studiu de caz cu sute de subiecți un catalog al locuitorilor României din toate categoriile sociale, un recensământ al poveștilor românilor, supraviețuitori ai României de azi.

TATAIA și Doctor’s Studio anunță lansarea oficială a proiectului PEOPLE OF ROMANIA. Vernisajul primei noastre expoziţii va avea loc în București pe data de 8 noiembrie la galeria Simeza începând cu ora 18:00, unde vom prezenta lucrările şi poveştile artiştilor implicaţi până acum în proiect. Fotografiile și înregistrările audio au fost realizate cu ocazia unei incursiuni de documentare în 20 de sate din Valea Hârtibaciului (jud. Sibiu) de către Vlad Petri, Ioana Moldovan, Adi Bulboacă, Chloe Sassi, Mihai Sibianu, Daniel Popa, Maria Balabaş, Mugur Grosu, Răzvan Papasima şi Maria Miruna Rădan.