Primarul municipiului Sighisoara, Prof. Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, a primit, la sediul instituției, vizita sportivului sighișorean Claudiu Mihăilă

0
1010
views

Azi, 22 august 2019, primarul municipiului Sighisoara, Prof. Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, a primit, la sediul instituției, vizita sportivului sighișorean Claudiu Mihăilă, câștigătorul premiului I la Concursul Internațional Martial Arts Hall de pe insula Cabo Verde.


Claudiu Mihăilă, născut în Sighișoara, a emigrat în Spania, în orașul Tomelloso de peste 17 ani. Aici s-a înscris la școala sportivă denumită Escuela De Artes Marciales Y Danza Tomelloso, unde practică artele marțiale. Se antrenează intens de mai bine de 10 ani, zi de zi. 


A început antrenamentele cu Taekwondo, Hapkido și mai târziu cu Wushu Tradițional. În tot acest timp, a participat la diverse vizite și campionate sportive, în cadrul cărora a antrenat în mai multe școli din Spania și în stiluri diferite ale artelor marțiale si a obtinut mai multe diplome la concursurile la care a participat.