Program manifestari cultural-artistice specifice Sarbatorilor de Iarna 2017

0
837
views

Pentru a veni în întâmpinarea praznicului împărătesc al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Municipiul Sighișoara invită sighișorenii la manifestările cultural-artistice pe care le organizează în luna decembrie 2017, după următorul program:

6 decembrie 2017, ora 18.00 – Sala mare de festivități a Municipiului Sighișoara
Concert de colinde – Grupurile corale ARMONIA și THEOTOKOS

18-23 decembrie 2017, Piața Octavian Goga – Târg de Crăciun
Atelierul lui Moș Crăciun, spectacole tematice pentru copii, colinde, poezii și concerte sunt doar unele dintre surprizele pregătite pentru a ne bucura împreună de marea Sărbătoare a Crăciunului. Pe scena Târgului de Crăciun vor evolua grupuri de elevi sighișoreni, grupuri vocale locale, trupe de teatru, trupe de dans modern, ansambluri de dansuri, interpreți de muzică folclorică, folk, dance, pop-rock, soul și blues.
În data de 18 decembrie 2017, sighișorenii sunt așteptați de elevi la târgul de produse specifice Sărbătorilor de Iarnă realizate de elevii sighișoreni.
Miros de cozonac, prăjituri și turtă dulce, delicii culinare, băuturi calde, cadouri, podoabe pentru brad și alte obiecte specifice vor completa atmosfera.

27-30 decembrie 2017 – Sala Sander – Sighișoara3DFilm
În această perioadă vor avea loc câte trei proiecții de filme 3D care rulează în marile cinematografe, una pentru copii și două pentru adulți.
Sighișorenii care vor alege să petreacă Revelionul în aer liber, se vor putea bucura de tradiționalul foc de artificii care va marca trecerea dintre ani.