RadioSon: A inceput Targul de Turism al Romaniei, Sighisoara este reprezentata la Targ la standul judetului Mures

0
828
views

Sighisoara este reprezentata la Targ la standul judetului Mures, fiind prezenti cu ofertele orasului nostru un reprezentant al Centrului National de Informare Turistica si Tobosarul Cetatii. Astăzi a început a 39-a ediţie a Târgului de Turism al României, care poate fi vizitat până pe 25 februarie, în noile pavilioane ale Centrului Expoziţional Romexpo.

La Târg pot fi văzute ofertele de Paşti, city-break-uri sau early booking pentru sejururi şi excursii în sezonul primăvară-toamna 2018.
De-asemenea, organizatorii prezintă mii de pachete care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.Peste 290 de agenţii şi tur-operatori expun pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, 30 % dintre ofertele de la ediția din acest an a târgului sunt din partea unor operatori străini. Targul de Turism va fi deschis pana duminica la ora 16.00 iar biletul de intrare pentru adulţi, inclusiv studenţi este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au intrare gratuită. Foto Consiliul Judetean Mures

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara