RadioSon: Apicultorii din Romania se reunesc la Sighisoara la sfarsitul acestei saptamani

0
144
views


Editia a VIII-a a Targului apicol Apiardeal va avea loc in 14 si 15 Septembrie in Piata Sigma. Evenimentul va reuni peste 60 de apicultori din tara si de peste hotare, care vor pune la dispozitia publicului diverse sortimente de miere, accesorii apicole si produse cosmetice bio.


“Succesul primelor editii ale targului, desfasurate anii trecuti a facut ca atat interesul organizatorilor, cat si al partenerilor, sponsorilor si, speram noi, al publicului, sa creasca semnificativ, urmarindu-se ca Apiardeal Sighisoara sa devina un targ apicol cu traditie.” a declarat Orban Iosif-Stefan, organizator al evenimentului.


Deschiderea oficiala a targului va avea loc sambata 14 septembrie, la ora 11:00. Targul va fi deschis sambata si duminica in intervalul 9-19. Intrarea este libera.

Și anul acesta in cadrul Targului Apicol Apiardeal vor avea loc programe artistice și o cina festiva a apicultorilor . Un moment așteptat îl reprezintă premierea standurilor ce va avea loc duminică în cea de-a doua zi a târgului.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara