RadioSon: Campanie inedită la Sighișoara – #dardindar

0
290
views

Campanie inedită la Sighișoara.
Este ideea unui inteprinzător local dar orice sighișorean “poate să preia modelul”

Puteți găsi cadouri în diferite zone din oraș, în pungi roșii, personalizate, plasate strategic de un inteprinzător local inventiv.

Este vorba despre Costea Mihai, un tânăr cu inițiativă, care a gândit că un un cadou la care nu te așteptai îți aduce cu siguranță bucurie.
A numit campania sa #dardindar. A pregătit cadourile și în fiecare zi va amplasa câte unul în diferite zone din oraș. A amplasat până acum punguțele roșii într-o zi la urcarea în Cetate, în altă zi în Parcul Unirii( parcul central) iar în weekend la Saschiz, și va continua așa până în Ajun de Crăciun, pentru a aduce bucurii în sufletul celor care le vor găsi.

“Trebuie să recunoaștem, suntem niste copii, indiferent de vârstă. Nu mă crezi? Ia gândește-te puțin… Cât de mult te bucuri la primirea unui cadou la care nu te așteptai, exact ca un copil? Cât de mult te bucuri la vederea unei persoane dragi care a venit acasă de sărbători. Parcă îți sare inima din piept, nu-i așa? Acea bucurie o simți în suflet de sărbători mai mult decât oricând. Prin această campanie ne dorim să amplificăm acest sentiment și să punem un zambet pe buzele oricărei persoane norocoase care găsește săculețul nostru” a declarat Costea Mihai.
Cei 24 de săculeți au fost confecționați manual, cu dăruire și implicare, inițiatorii campaniei #dardindar considerând că: Împreună putem face o comunitate de oameni fericiti!
Este și motivul pentru care inițiatorii îi invită și pe alți sighișoreni să se implice în campanie, să facă și ei la fel, să pregătească daruri și să le plaseze în diferite zone din oraș.

” Sperăm să se alature campaniei noastre mai multă lume. Ia un săculeț, o șosetuță sau o plasă de acasă. Umple-o cu mult suflet și câteva cadouri pe care ți le permiți și pune-o într-un loc vizibil. Fă-i o poză și urc-o pe pagina ta folosind hashtag-ul #dardindar astfel încât în momentul în care cineva caută acest hashtag, să-ți vadă poza și să poată să găsească cadoul tau. ” este mesajul transmis de Costea Mihai.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara