RadioSon: Desfasurarea Semifinalei Selectiei Nationale Eurovision la Sighisoara considerata un plus de imagine pentru orasul nostru

0
1203
views

S-a aprobat desfasurarea Semifinalei Selectiei Nationale Eurovision Romania in municipiul Sighisoara, in data de 18 februarie 2018 . Primarul municipiului Sighisoara Ovidiu Malancravean a declarat ca orasul nostru va avea de castigat in urma organizarii acestei semifinale in orasul nostru si a promovarii evenimentului.
“ In sedinta Consiliului Local s-a aprobat desfasurarea Semifinalei Selectiei Nationale Eurovision la Sighisoara, lucru care ne bucura foarte mult. Este un plus de imagine pentru orasul nostru. Sunt estimați cam 800 de mii pana intr-un milion de telespectatori care se vor uita la aceasta semifinala. Prin hotarare a Consiliului Local am acordat cu titlu gratuit sala Mihai Eminescu in vederea organizarii acestei preselectii si in plus Piata Cetatii unde se va desfasura un concert in data de 17 februarie sustinut de Directia 5”.

Cristian Georgescu, managerul general al Studioului Teritorial TVR Târgu-Mureş a declarat la randul sau ca orasul nostru ca gazda a evenimentului va beneficia de promovare la nivel national si international. „ Acest eveniment se va promova pe trei canale nationale si pe toate cele cinci statii teritoriale ale SRTV-ului, intr-o comunitate foarte mare cu atat mai mult cu cat se vede si in strainatate, toti concurentii vor promova locatii din strainatate. “
Pentru organizarea semifinalei Selectiei Nationale Eurovision Romania in municipiul Sighisoara va fi pusa la dispozitie cu titlu gratuit Sala de spectacole Mihai Eminescu , Sala Festiva a Primariei pentru organizarea conferintelor de presa si domeniului public din Piata Cetatii pentru desfasurarea recitalului Directia 5 in data de 17 februarie cu incepere de la ora 19.00 .

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara