RadioSon: Elevi sighișoreni la Concurs regional la Târgu Mureș

0
369
views

Astăzi s-a desfășurat la Târgu Mureș Concursul regional de creație, interpretare și ecologia limbii române „Cuvinte ce exprimă adevărul”, ajuns la cea de-a XX-a ediție, concurs organizat de Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Direcția Județeană pentru cultură, culte și patrimoniu și Biblioteca Județeană Mureș. Anul acesta fiind an aniversar concursul s-a desfășurat la Palatul Culturii din Târgu Mureș.

Au participat din Sighisoara elevi de la Colegiul Național Mircea Eliade, coordonați de profesor Alina Simona Cordoș. Pentru prima dată concursul a depășit granițele județului, la această ediție participând elevi din mai multe județe ale țării.

Elevii sighișoreni au participat la secțiunea Eseu prin elevul Oprescu Andrei și la secțiunea Interpretare, la care au obținut locul 3 cu elevii Constantin Maria Denisa, Torok Jaqueline, Gorea Elisabeta, Pop Oana iar Șuteu Maria acompaniată la vioară de Moldovan Gabriel au încântat juriul cu perenele versuri eminesciene.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara