RadioSon: Felicitări!! Câștigătorul concursului „Creatori de educație” este îndrăgitul profesor sighișorean Cornel Câmpian

0
234
views

Acesta a fost înscris în competiție de către mama unui elev sighișorean iar prin susținerea comunității a reușit să se detașeze la vot de ceilalți profesori din întreaga țară, înscriși în concurs.
Profesorul a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire tuturor celor ce i-au fost alături.

“Dragi prieteni,
Votarea a luat sfarsit, luni 9 septembrie 2019, la ora 23.59.
In urma voturilor obtinute, proiectul “Traieste prin dans” a obtinut locul 1, fiind cel mai votat proiect din cele 282 ajunse in finala concursului “Creatori de educatie”, organizat de Ministerul Educatiei Nationale!
Pe aceasta cale vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru votul acordat, pentru apreciere, sustinere si pentru faptul ca ati crezut in mine, in proiectul meu si in intreaga mea activitate.
Cu respect si recunoștiință “ a postat profesorul sighișorean.
„Creatori de educație” este un concurs destinat creșterii calității procesului de formare a tinerei generații, organizat în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” – CRED, al cărui beneficiar este Ministerul Educației Naționale.
Prin derularea acestei selecții naționale, s-a propus descoperirea și promovarea acelor învățători și profesori care au o contribuție remarcabilă în creșterea atractivității școlii, insuflându-le elevilor bucuria de a învăța, de a înțelege și descoperi lumea în trăim.
„Creatori de educație” reprezintă, totodată, o campanie de conștientizare cu privire la prestigiul acestei vocații și importanța creativității dascălilor, calitate reflectată ulterior în rezultatele fiecărui copil, în viitorul educației și al societății românești.

Profesorul Cornel Câmpian îndrumă 6 grupe de dans, dintre care 3 grupe de performanţă, 2 grupe de avansaţi şi o grupă de începători, cu vârste cuprinse între 5-19 ani. Dansatorii pregătiți de profesorul sighișorean au dus dealungul timpului renumele Sighișoarei în țară și peste hotare.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara