RadioSon: Femeie rătăcită, identificată la ieşirea din localitatea Ţopa

0
790
views

După 5 ore de la apelul 112 prin care s-a anunţat plecarea voluntară de la domiciliu a unei femei de 82 de ani, aceasta a fost identificată de echipele de căutare constituite în zona localităţii Boiu.

Din verificările efectuate de poliţişti, femeia plecase de la locuinţa sa, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 aprilie a.c. şi nu a mai revenit. Ulterior, duminică dimineaţa, nepotul femeii a anunţat, prin apel 112, dispariţia acesteia.

Imediat au fost constituite echipe de căutare formate din 23 de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara, Poliţiei Municipiului Sighişoara şi Serviciului de Investigaţii Criminale, 4 pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighişoara, 2 reprezentanţi ai Ocolului Silvic Sighişoara, precum şi 7 voluntari din comuna Albeşti şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

La aproximativ 5 ore de la demararea căutărilor femeia a fost găsită nevătămată, fără să fi fost victima unei infracţiuni, la ieşirea din localitatea Ţopa.

Polițiștii recomandă cetăţenilor, ca în cazul în care se confruntă cu dispariţii sau plecări voluntare ale membrilor familiei, să anunţe în cel mai scurt timp Poliţia atât pentru a reduce din timpul de intervenţie cât şi pentru a preveni eventuala victimizare a acestora.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara