RadioSon: Fructe si legume donate de elevii sighisoreni in cadrul unei campanii sociale

0
171
views

In “Săptămâna legumelor şi fructelor donate” elevii de la Scoala Radu Popa din Sighisoara au adus fructe si legume la scoala, le-au adunat si apoi le-au oferit persoanelor in varsta de la Caminul de batrani Sighisoara. La fel au facut si elevii Scolii gimnaziale Zaharia Boiu, iar fructele si legumele adunate de acestia au fost donate persoanelor asistate la Centrul Crestin Social Medical de Zi.

Campania națională socială ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, s-a aflat la a 8-a ediție. Scopul acesteia a fost de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. Campania “Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” a constat în strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.
Reprezentantii celor doua institutii din municipiu care au beneficiat de legume si fructe au salutat gestul elevilor sighisoreni de a se implica in aceasta campanile.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara