RadioSon: Ieri seara a avut loc tradiţionala serbare de sfârşit de an şcolar a dansatorilor de la Clubul Copiilor Sighisoara

0
341
views

Au dansat precum starurile in fata publicului sighisorean, format din parinti, bunici, frati si prieteni, dansatorii sighisoreni care ne-au reprezentat cu succes la competitii in tara si peste hotare.

Au evoluat aseara pe scena Salii Mihai Eminescu trupele: K-boom, Diamonds, Karisma, Reflekt, Energy, Inovation şi Majestik, iar dansurile acestora au fost intercalate de momentele artistice prezentate de Stefania Parlea si Bianca Chis.
Elevii acestor trupe de dans sunt pregătiţi la Clubul Copiilor Sighişoara de către profesor Cornel Campian, acesta transmițând la final de an școlar cuvinte de mulțumire celor ce le-au fost alături dansatorilor sighișoreni.

Pentru dansatorii sighișoreni urmează noi competiții . In wekend trupele Karisma, Diamonds si K- boom vor participa la Festivalul international de dans Prietenia de la Vaslui iar la sfarsitul lunii iunie trupele Diamonds si K -boom vor participa la Campionatul European de dans de la Brasov

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara