RadioSon: Instructorii si viitorii soferi sighisoreni nemultumiti de mutarea probei practice a examenului pentru scoala de soferi de la Sighisoara la Targu Mures

0
920
views

Prefectul judetului a primit asigurari ca se va reveni asupra deciziei. Instructorii si viitorii soferi sighisoreni nemultumiti de mutarea probei practice a examenului pentru scoala de soferi de la Sighisoara la Targu Mures.

Prefectul judetului Mures , Lucian Goga, a declarat ca a luat si astazi legatura cu reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne si “se va reveni asupra decizie, facandu-se o exceptie pentru Sighisoara, aceasta urmand a ramane singura localitate din judet, alaturi de resedinta de judet unde se va sustine proba practica a examenului pentru scoala de soferi”.

Prefectul a mai declarat si ca se va face o noua programare dar ca pana atunci “elevii care doresc se pot deplasa la Targu Mures pentru a participa la examen la ora si locul anuntat in momentul in care au depus dosarul”. Prefectul a facut referire si la faptul ca in aceasta varianta timpul de asteptare pentru examinare va fi mai mare pentru ca reprezentantii Serviciului Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Auto vor efectua mai putine examinari dat fiind timpul ocupat si pentru deplasarea din resedinta de judet.
Desființarea punctelor de examen din localitatile judetului si mutarea probei practice a acestui examen la Targu Mures i-a nemultumit pe reprezentantii scolilor de soferi din Sighisoara si pe viitorii soferi, acestia sustinand ca au asteptat astazi in fata Clubului CFR sa vina reprezentantii Serviciului Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Auto sa-i examineze.

Potrivit prefectului, reprezentanții școlilor pentru conducători auto au înaintat Prefecturii adrese în care au atras atenția asupra efectelor acestei modificari iar aspectele semnalate au fost prezentat Ministerului Afacerilor Interne, in urma discutilor de astazi existand promisiunea ca se va reveni asupra deciziei si Sighisoara va ramane punct de examinare pentru viitorii soferi.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara