RadioSon: La invitația Asociației Ioana Figan- speranță și minune, Dorian Popa vine la Sighişoara pentru a susține un concert cu scop caritabil

0
584
views

Concert cu scop caritabil la Sighisoara.

La invitația Asociației Ioana Figan- speranță și minune, Dorian Popa vine la Sighişoara pentru a susține un concert cu scop caritabil. Vineri, 21 februarie 2020, de la ora 19:00, la Hotel Imperial, actorul de televiziune, compozitorul, dansatorul și cântărețul Dorian Popa, va cânta și va dansa alături de sighișoreni și locuitorii din localitățile limitrofe.
În deschiderea concertului vor dansa trupele Diamonds și K-boom de la Clubul Copiilor, pregatiti de profesor Cornel Campian.
Preţul unui bilet este 50 de lei iar încasările vor fi folosite pentru Proiectul de reabilitate a Maternităţii Sighişoara.
Reprezentanții Asociației Ioana Figan- speranta si minune își dedică de mai bine de un an timp și resurse pentru reabilitarea Maternității Sighișoara.
În acest proiect s-a implicat comunitatea sighişoreană, firme sighişorene, sighișoreni care prin prezenţă şi prin contribuţia (fie materială, fie prin muncă) au dat dovadă de solidaritate, dar şi locuitori din Saschiz, Vânători, Albeşti şi Daneş care au participat prin forţă de muncă şi donaţii.
De data aceasta participând la concertul Dorian Popa ne putem aduce contribuția pentru Proiectul de reabilitate a Maternităţii Sighişoara.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara