RadioSon: Lucrări de întreținere drumuri, în municipiul Sighișoara

0
304
views

Printr-un comunicat de presă Municipiul Sighișoara informează că, S.C. Ecoserv Sig S.R.L. – întreprindere publică aflată sub autoritatea tutelară a instituției, a finalizat lucrările de refacere a stratului de uzură pe strada Ecaterina Varga și strada Târnavei, în zona Pieței Agroalimentare.

S.C. Ecoserv Sig S.R.L. a mai executat, în acestă perioadă, lucrări de reparații pe strada Plopilor constând în schimbarea bordurilor, repararea trotuarelor și a stratului de uzură din carosabil cu mixtură asfaltică, pe o lungime de 190 m, reparații cu mixtură asfaltică a căii de aces din strada Mihai Eminescu spre grădiniță, lucrări de reprofilare pe drumurile împietruite cu autogrederul în cartierele Hetiur, Rora, străzile Cătunul Viilor și Aurel Vlaicu.

În comunicat se mai precizează că în prezent se execută lucrări de reparare gropi prin plombări cu mixtură asfaltică în Cartierul Târnava II și lucrări de desființare a semnalizărilor existente la trecerile de pietoni de pe străzile Zaharia Boiu, Consiliul Europei și Mihai Viteazu, în locațiile în care vor fi amplasate semafoare noi.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara