RadioSon: Multumiri aduse publicului sighisorean

0
170
views

Vineri seara, de la ora 18.00, la Sala Mihai Eminescu a avut loc un spectacol deosebit organizat de Cercul de dans modern din cadrul Clubului Copiilor Sighisoara.
Spectacolul a fost un cadou de martisor oferit publicului sighisorean dar a avut si un scop caritabil, acela de a ajuta trupa de performanta K-Boom sa ne reprezinte la un concurs peste hotare, mai précis la Campionatul International de dans din Barcelona.

Au încântat publicul trupele de dans de performanță: Karisma, Diamonds și K-boom, teatrul T.a.C.T. Sighisoara , formatia de muzica vocal-instrumentală Equilibrium de la Clubul Copiilor Sighisoara, Ștefania Pârlea, Daniela Costea, Alexandru Mînzar & Szidonia Șanta.
Profesor Cornel Campian, coordonator al Cercului de dans modern din cadrul Clubului Copiilor Sighisoara si organizator al evenimentului de vineri ne-a declarat ca a fost un spectacol reusit si a multumit sighisorenilor pentru prezenta si pentru sprijinul financiar acordat.

Un gest emotionant a fost acela al unei tinere sighisorence ce a donat toti banii pe care i-a adunat la colindat pentru a-i ajuta pe dansatorii sighisoreni pentru a participa la competitia de peste hotare.
Eforturile pentru strângerea sumei necesare vor continua până în 15 martie când este termenul final pentru depunerea documentației de participare în concurs și a dovezii plății pentru cazare și alte cheltuieli necesare.

Au fost sighișoreni care și după spectacol s-au arătat doritori să ajute, să doneze sau să ajute în găsirea unor surse de finanțare. Cei care doresc să ajute, îl pot contacta pe profesorul Cornel Campian, coordonator al Cercului de dans modern la Clubul Copiilor Sighisoara.
Foto: Ac’s Studio

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara