RadioSon: Muzeul de Istorie si-a lansat astazi o noua editie a Anuarului

0
198
views
Muzeul de Istorie si-a lansat astazi o noua editie a Anuarului.

Muzeul de Istorie si-a lansat astazi o noua editie a Anuarului. Cei pasionati si interesati de istoria Sighisoarei vor gasi subiecte de interes in paginile Anuarului „Alt Schaessburg” , cercetari ale unor specialisti si insemnari din trecutul orasului nostru.

Publicată de RadioSon Sighisoara pe Vineri, 1 Decembrie 2017

Cei pasionati si interesati de istoria Sighisoarei vor gasi subiecte de interes in paginile Anuarului „Alt Schaessburg” , cercetari ale unor specialisti si insemnari din trecutul orasului nostru. De Ziua Nationala a Romaniei, Muzeul de Istorie si-a lansat a zecea editie a Anuarului ce poarta titlul Alt Schaessburg. Lansarea a avut loc la Centrul de Informare si Promovare Turistica ( Sala Sander), astazi de la ora 12.00. Detalii depre acest al zecelea numar al Anuarului si despre continutul sau a oferit directorul Muzeului de istorie Sighisoara Nicolae Tescula.

Cei pasionati si interesati de istoria Sighisoarei vor gasi subiecte de interes in paginile Anuarului, cercetari ale unor specialisti si insemnari din trecutul orasului nostru.
Anuarul se distribuie gratuit la Muzeul de istorie, sighisorenilor interesati dar si delegatiilor catre vin in orasul nostru, directorul Muzeului sustinand ca in urma cu o luna colectia de Anuare a Sighisoarei a ajuns la Muzeul din Beijing.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara