RadioSon: Ne bucuram de Magia Sarbatorilor acasa, in Cetatea Sighisoara, Targ de Craciun, pationar ecologic, carusel, brad impodobit si casute tematice ne asteapta in Cetate

0
1298
views

De marți, 30 noiembrie, în Piața Cetății s-a deschis Târgul de Crăciun, iar între Biserica Mănăstirii și Primărie un modern patinoar ecologic de care încă din această seară s-au bucurat mulți tineri.

Colinde răsună în Cetate iar atmosfera de basm îi va înconjura pe toți cei care vor participa la Târgul de Crăciun ce va fi deschis în perioada 30.11.2022 – 05.01.2023 .

Organizatorii acestui eveniment au pregătit și căsuțe tematice de unde putem cumpăra bunătăți specifice perioadei, decorațiuni de iarnă dar și ceai cald sau vin fiert.

Diverse activități vor anima târgul în serile viitoare iar sighișorenii vor putea urca în Cetate pentru a face poze de familie sau cu prietenii, lângă minunatul brad amplasat în Piața Cetății într-o ambianță de sărbătoare.

Micuţii vizitatori au parte de spaţii dedicate activităţilor şi jocurilor interactive pe tot parcursul Târgului, dar și de Atelierul lui Moș Crăciun.

Târgul de Crăciun Sighișoara 2022 va fi deschis zilnic până în 5 ianuarie, între orele 10.00 și 23.00 iar accesul vizitatorilor este gratuit.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara