RadioSon: “Prințesă sighișoreană“ apreciată în lumea națională și internațională a modellingului.

0
309
views

Frumoasă, talentată și cu determinare, Anastasia Prodan aduce la Sighișoara coroana unui concurs internațional organizat în Cehia.
Avem printre noi, așadar, copii prețioși, hotărâți si cu maturitate în a-și urma pasiunea, dar și părinți care se dedică visului copiilor lor.
Este și cazul Anastasiei Prodan, micuța sighișoreană, care la cei doar 6 ani a încântat nu doar prin frumusețea ei ci și prin determinare și stil reprezentanți ai unor mari agenții de modelling din țară și de peste hotare.
Anastasia Prodan este elevă în clasa 0 la Liceul Joseph Haltrich din Cetate.
Talentul de model i-a fost descoperit de la vârste fragede, fiind un copil frumos, carismatic și fotogenic.
Acum, micuța sighișoreancă este model al Școlii de televiziune și modeling by Diana Cerciu din Sibiu.

Cu ajutorul acestei școli Anastasia a avut numeroase prezentări de modă, participând la cel mai important festival de modă din România- Bucharest Fashion Week unde s-a făcut remarcată prin frumusețea ei și grandoarea cu care a pășit pe podium.
Sighișoreanca s-a făcut remarcată și la concursul Miss & Mister de la Alba Iulia unde a obținut locul 1și titlul “Best presentation”.
La doar 6 ani micuța sighișoreancă a avut și o apariție TV, la “Vorbește lumea” și a fost remarcată și peste hotare, având o apariție și într-o revistă din SUA.
În luna septembrie, Anastasia Prodan a participat la concursul internațional de fotografie cu titlul “Film, film, film”, ce s-a desfășurat în Cehia. Sighișoreanca a pozat pentru rolul negativ din “Maleficient” și a încântat efectiv juriul concursului. Din cei 41 de participanți sighișoreanca a obținut marele premiu “Grand Prix”.
Acum, Anastasia se pregătește pentru festivalul de frumusețe Bucharest Fashion Week, ediția de iarnă.

Pentru Anastasia fiecare concurs reprezintă o nouă provocare, iar pentru părinți o adevărată mobilizare și o dăruire totală precum și o mulțumire pentru aprecierile pe care oamenii i le acordă fetei lor. Părinții sunt cei care o încurajează să facă întotdeauna exact ceea ce simte, să nu supradimensioneze farmecul imaginii sale, dar să se prezinte cu demnitate și noblețe la concursuri și prezentări.
Anastasia s-a dovedit a fi o prințesă atât pentru părinții săi cât și pentru reprezentanții din industria modellingului.
Succes, Anastasia!!!

Stiri Radio Son Sighisoara 89,5 Fm – Foto: Cristina Sarbu

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara