RadioSon: Proiecte importante vor fi demarate anul acesta pe raza comunei Danes

0
748
views

Potrivit primarului comunei Mosora Nicolae au fost semnate contracte pentru reparatii capitale si asfaltari la drumul forestier care leaga soseaua nationala de Stejareni, la drumul comunal 59 in zona Seleus, dar si lucrari de reparatii la gradinita cu program prelungit Danes si lucrari de modernizare si extindere Camin Cultural in localitate Cris. 

“Valoarea acestor proiecte este de aproximativ 5 milioane de euro ceea ce pentru o comuna ca Daneșul este de mare importanță iar lucrările la aceste proiecte vor fi realizate în proporție de 90% anul acesta“ a declarat primarul comunei.

Și Consiliul Județean Mureș va plăti peste 56.000 de euro pentru un podeț tubular ce va fi amplasat pe Drumul Județean (DJ 143), în satul Criș . Acum, în zona respectivă există un podeț din lemn de stejar, cu o deschidere de 4 metri, cu grinzile putrezite și podina din lemn desprinsă pe alocuri. Primarul comunei a precizat ca dupa ce se vor finaliza lucrările la acest podeț vor demara lucrările la podul mare și va fi realizată o asfaltare a drumului pe o suprafață de 4 km.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara