RadioSon: Recunoaștere internațională pentru un antrenor sighișorean

0
512
views

Este vorba despre Mihoc Costel, antrenor al Clubului de karate CS Hara Sighișoara ce a primit zilele acestea centura neagră 4 DAN karate Shotokan, în acest week-end în organizarea clubului sighișorean cu sprijinul Primariei Sighișoara și sub coordonarea antrenorului Mihoc desfășurându-se la Sighișoara Campionatul Național de Karate WUKF.

Mihoc Costel, antrenorul Clubului Sportiv Hara Sighişoara, afiliat Federaţiei Române de Karate are un palmares bogat , atât individual, cât și cu echipa.

Până în anul 1992 sportivul a făcut parte din Lotul Național de karate al României, din 2003 din Lotul de karate al Germaniei campion European. Din anul 2004 s-a reîntors în Sighișoara unde a activat o perioadă la FC Budo Maris iar de 9 ani a înființat CS Hara Sighișoara cu sportivii căreia a obținut rezultate deosebite la campionate naționale și internaționale, anul trecut clubul sportive sighișorean obținând performanța de a avea 5 campioni europeni la competiția din Danemarca.
Acum sportivii sighișoreni se pregătesc pentru participarea la Cupa României la karate ce se va desfășura în luna octombrie și la Cupa Campionilor Europeni programată pentru luna decembrie.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara