RadioSon: S-a aprobat predarea unui teren de catre Municipiul Sighisoara Companiei Nationale de Investitii pentru amenajarea unei crese

0
639
views

Municipiul Sighișoara va preda către Compania Națională de Investiții o suprafață de 7100 metri pătrați, situați pe str Panseluțelor, în vederea construirii de către CNI a unei creșe.
Amplasamentul este viabilizat iar Municipiul Sighișoara asigură racordurile la utilități.

Potrivit raportului de specialitate la proiectul de hotărâre privind predarea acestui amplasament, la nivelul Sighișoarei spațiile și dotările pentru desfășurarea învățământului preșcolar sunt insuficiente.
Municipiul Sighișoara dispune de un număr de 30 locuri într-o singură creșă, cu mult sub numărul de solicitări, iar în cartierul Târnava 2, cu cea mai mare aglomerare urbană nu există nici o creșă.

Programul Companiei Naționale pentru Investiții privind construirea de creșe face posibilă accesarea de fonduri nerambursabile de către autoritățile publice locale
În cadrul programului Municipiul Sighișoara a optat pentru Proiect tip Creșă pentru maxim 7 grupe/70 copii.
Proiectul de hotărâre privind predarea acestui teren de către Municipiul Sighișoara Companiei Naționale de Investiții pentru amenajarea unei creșe a fost aprobat în ședința extraordinară a Consiliului Local Sighișoara din această dimineață.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara