RadioSon: Saptamana viitoare un reprezentant al CEC-ului va fi prezent la Sighisoara pentru discutii privind cladirea in constructie din centrul orasului

0
995
views

De ani de zile lucrarile au fost oprite iar la licitatii nu s-au gasit cumparatori pentru aceasta cladire. Primarul municipiului Ovidiu Malancravean a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca este in lucru un proiect de hotarare care sa prevada supra-impozitarea cu 500% a proprietarului acestei cladiri pentru ca de anul acesta, consiliile locale pot majora impozitul pe proprietăţi cu pâna la 500% pentru clădirile şi terenurile neîngrijite, situate în intravilan si ca se va intra in sedinta CL cu acest proiect.

Pana acum au fost transmise, potrivit edilului, mai multe adrese la proprietarul acestei cladiri din centrul orasului. Si in ce priveste cladirea in constructie, din centrul orasului, vis-a vis de Lupoaica se cauta solutii. O demolare a fundatiei acelei cladiri ar putea afecta constructiile din imprejurimi iar ca o solutie alternativa ar fi aceea a concesionarii ei pentru un inteprinzator care sa construiasca o cladire ce se preteaza zonei si care sa respecte cerintele arhitecturale si de patrimoniu, dupa cum au declarat reprezentantii executivului sighisorean.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara