RadioSon: Sighișoara Food Festival in Cetatea Medievală

0
1259
views

Evenimentul se desfășoară în perioada 13-15 august iar în cadrul acestuia ne vom putea bucura papilele gustative cu mâncăruri din diferite colțuri ale lumii, vom participa la concerte, vernisaje, va fi amenajată o zonă de activități pentru copii, o zonă dedicată artei-Art Galerie și Piața locală dedicată producătorilor autohtoni.
20 de food-trucks cu specialități culinare vor poposi în Cetate:

S𝙘𝙝ä𝙨𝙨𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙁𝙤𝙤𝙙 𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠 cu celebrul burger cu 100 % carne de vita Black Angus provenită din ferme zonale și cât de mult este posibil, ingrediente locale.

𝗠𝗿. 𝗖𝗮𝗻𝗻𝗼𝗹𝗶 𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸𝘀 primele magazine mobile din Romania care au prezentat in selectia lor acest traditional din Sicilia. Toate ingredientele sunt importate din Sicilia si respecta intocmai cerintele patiseriei artizanale din Sicilia, Italia.

𝐈𝐧𝐝𝐢𝐕𝐚𝐧, primul foodtruck cu mâncare indiană din Romania, vine cu preparate unice, pentru toate gusturile

𝗦𝗼𝘂𝗽𝗲𝘁𝘁𝗲 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 o alternativă la preparatele clasice de street food, înlocuind carnea cu alternative pe bază de plante.

𝐏𝐑𝐎𝐒𝐄𝐂𝐂𝐎 𝐕𝐀𝐍 primul PIAGGIO APE din Romania amenajat special pentru a oferi atât la nivel vizual cât și la nivel calitativ un plus de clasă și eleganță evenimentului la care este parte.

𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ce va aduce la Sighișoara celebrele churros chiar din inima Spaniei Madrid.

𝐑𝐨𝐭𝐲𝐬𝐬𝐞𝐫𝐢𝐚 va oferi o focaccia în stil italian cu o porchetta delicioasă gătită la rotisor timp de 8 ore, toate facute în stil home-made.

𝐖𝐫𝐚𝐩’𝐧’𝐫𝐨𝐥𝐥 de unde poți alege între Royal Beef, Cheesy, Textas Wrap, Veggie Wrap, Cheesy Fries & Jalapeños sau delicioșii Sweet Italian Fries.

Organizatorii au inclus in eveniment si un concert 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara