RadioSon: Sighisorean in lotul Romaniei la un Campionat Mondial

0
1418
views

Sportivul Claudiu Mihaila, sighisorean la origini, va face parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial the 7th World Kungfu Championships Emeishan din China.Campionatul se va desfasura luna viitoare, din 6 pana in 11 noiembrie . Sighisoreanul este inscris si se antreneaza in Madrid la Scoala ZANG SAN FENG cu maestrul Juanjo Estrella, dar a primit si acceptul Clubului Jad din Bucuresti si al maestrului Petru Grindeanu, concurand pentru lotul Romaniei cu acest club.
Sighisoreanul Claudiu Mihaila a emigrat in Spania în orașul Tomelloso (provincia Ciudad Real) de peste 17 ani si datorita unor probleme de sanatate si-a schimbat stilul alimentar si a inceput sa practice acest sport.

„Acum câțiva ani, m-am îmbolnăvit de Bruceloză și am ajuns aproape în scaun cu rotile. Această bacterie atacă ficatul și articulațiile. Am ajuns să pot umbla numai în cârje. Mi-am pierdut toata elasticitatea și toată forța din organism. Am ajuns la limita disperării. Din acel moment, am luat-o de la început… Și de atunci clădesc o altă persoană. M-am schimbat alimentația și am început încet antrenamentele în Tai Chi Chuan în stilul Chen și stilul WuDang (Wushu) la o școală din Madrid, Escuela Zhan San Feng (E.Z.S.F.) în colaborare cu Shifu Juanjo Estrella. Școala se află la 200 de km de unde locuiesc. Am făcut și fac în continuare naveta. În prezent, mă simt bine și fac parte din echipa pentru competiții sportive de acest tip a Madridului”. a declarat Claudiu Mihaila.
A obtinut multe premii la competitii nationale si internationale si acum sighisoreanul va face parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial de arte martiale din China.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara