RadioSon: Sighisorean intre primii cinci in lume pentru titlul Sportivul Anului. Sportivul a cerut votul sighisorenilor pentru a accede pe prima pozitie in competitie

0
141
views

Claudiu Mihaila a ajuns intre primii cinci din lume in ultima etapa de alegeri in Hall of Fame ce se va celebra in 27 -28 iulie in insula Cabo Verde, competie ce va desemna Sportivul Anului indiferent de tipul sportului practicat. 

Cabo Verde Hall of Fame a creat un sondaj pe Facebook iar in momentul de fata sportivul sighisorean se afla pe locul 2 in sondaj (https://www.facebook.com/groups/356987948279415/permalink/357110741600469)
Sighisoreanul Claudiu Mihaila a emigrat in Spania în orașul Tomelloso (provincia Ciudad Real) de peste 18 ani si datorita unor probleme de sanatate si-a schimbat stilul alimentar si a inceput sa practice artele martiale.

Sportivul a obtinut multe premii la competitii nationale si internationale la care cu mandrie a arborat steagul Romaniei lăudându-se cu localitatea sa natală Sighișoara. Acum are nevoie de sprijinul nostru, rugându-I pe sighisoreni să intre pe pagina de Facebook a competiției Cabo Verde Hall of Fame si să-I acorde votul.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara