RadioSon: Sighisorean pe podium la Campionatul de Kung Fu din Spania

0
626
views

Cu sportul care l-a consacrat si vindecat, ajuta acum si el alti tineri cu probleme locomotorii.

In acest weekend sighisoreanul Claudiu Mihaila a participat la Campionatul National din Spania de Wushu Tradicional ( Kung Fu) . In campionat s-au reunit 150 sportivi din toate colturile Spaniei iar sighisoreanul nostru a obtinut medalia de argint. Este a doua participare a sighisoreanului nostru la un astfel de campionat, prima participare fiind anul trecut cand a obtinut medalia de bronz.
Claudiu Mihaila a declarat ca se simte bucuros ca a avut o evolutie mai buna decat anul trecut si spera ca in viitor sa devina Campion al Spaniei
Sighisoareanul care acum 17 ani a emigrat in Spania si care datorita unor probleme de sanatate a ajuns sa practice acest sport, care acum aduce medalii atat pentru Romania cat si pentru Spania, are deschis un club de Wushu Tradicional si tehnici de aparare iar printre copiii pe care ii ajuta acum se afla se afla si Pedro, un tanar de 17 ani, cu probleme medicale, in scaun cu rotile, a carui recuperare partial a reusit déjà sa o obtina cu rabdare si tenacitate.
In aceasta perioada sighisoreanul Claudiu Mihaila se pregateste pentru a reprezenta Romania in Campionatul ce va avea loc in Rusia .

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara