RadioSon: Sportivi sighisoreni pe podium. Avem o vicecampioana nationala si un campion national cu echipa

0
158
views

Astazi s-a desfasurat Campionatul National de Cros in localitatea Giroc, Timis. Sighisoara a avut 4 reprezentati la acest concurs. Astfel, Madalina Florea, legitimata CSM Sighisoara, s-a clasat pe locul 2 in cursa de 8000m senioare, devenind vicecampioana nationala la aceasta categorie.

Rares Miklos, reprezentand clubul CSM Sighisoara, a terminat cei 8000m rezervati categoriei tineret pe locul al 5-lea, iar Raul Popa pe locul al 8-lea, acesta din urma devenind Campion National in clasamentul echipelor cu echipa de la SCM Buzau, avand dubla legitimare cu acestia, reprezentand totodata si clubul CSS Sighisoara. In cursa de 6000m a juniorilor, Marius Popa a terminat in clasamentul individual pe locul 10, devind insa Campion National alaturi de colegii de la SCM Buzau, avand si el dubla legitimare cu acest club si unul din cluburile din orasul nostru, CSS Sighisoara.

Sportivii sighisoreni sunt antrenati de profesor Avram Ioan.
Weekend-ul viitor, Madalina Florea si Marius Popa vor reprezenta Romania la Campiontul Balcanic de Alergare Montana, care se va desfasura in Poiana Brasov.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara