RadioSon: Sportivi sighișoreni pe podium la un campionat internațional

0
252
views

Weekendul acesta sportivii CS Hara Sighișoara au participat la Cupa Campionilor Europeni – campionat internațional ce s-a desfășurat la Cluj Napoca . Este al treilea eveniment sportiv ca importanță pentru karatiști, după campionatul mondial și cel european . Organizat în condiții extreme de securitate privind starea de pandemie, la eveniment au participat peste 260 de concurenți din 28 de cluburi afiliate Federației Române de Karate WKF iar sighișorenii s-au descurcat foarte bine, obținând mai multe medalii.

CS Hara Sighișoara a participat cu cinci sportivi , antrenați de antrenorul Mihoc Costel, obținând următoarele rezultate: Simonca Victor- 7 ani – trei medalii aur , Turc Oana, 12 ani – o medalie de aur și una de argint , Mihoc Constantin , 12 ani – o medalie de aur și una din argint și Luca Valentina, 23 ani – medalie de argint . Pe baza rezultatelor obținute Clubul sportiv Hara s-a clasat pe locul șapte în tabelul de clasament al cluburilor participante.

Acum sportivii clubului se pregătesc pentru evenimentul din 19 decembrie, când la Sala Polivalentă Radu Voina din Sighișoara va avea locdecernarea premiilor Sportivul anului și examenul de centură pentru sportivii CSHara

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara