RadioSon: Târg de Nunți la Sighișoara

0
1360
views

Evenimentul se afla la a 4-a editie. Rochii de mireasă, verighete, invitaţii de nuntă, fotografi, cameramani, DJ, restaurante, flori, rochii de seară, decoruri, aranjamente, mărturii, maşini de epocă, limuzine, torturi, prăjituri, accesorii pentru mirese, miri şi nuntaşi , formaţii, interpreţi, artificii si tot ceea ce e necesar pentru o nunta se regasesc in oferte la a 4-a editie a Targului de Nunti de la Sighisoara.
Toti vizitatorii targului, se pot inscrie la Tombola cu premii, în cadrul căreia pot câștiga vouchere de relaxare la SPA, vouchere pentru Masaj de Relaxare, Cina romantica si multe alte premii supriză.

Anul acesta organizatorii au pregatit si un eveniment special pentru viitoarele mirese – prezentare cu defilare a rochiilor propuse de expozantii prezenti.
Prima prezentare va avea loc astazi de la ora 14:00 iar a doua de la ora 17:00

Duminica este programata o prezentare de la ora 14:30.

O alta surpriza va fi astazi in deschiderea prezentarii de rochii de mireasa, cand dansatorii de la Clubul Copiilor Sighişoara, mai exact 2 componenti ai trupei K-Boom, antrenati de profesor Cornel Campian, Alex Mihai Sütö si Antonia Pop vor face o demostratie a unui dans pentru miri.

Intrarea la târg este gratuită.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara