Radioson: Targul apicol Apiardeal – astazi si maine la Sighisoara

0
174
views

Editia a VIII-a se desfasoara astazi si maine, in Piata Sigma din Sighisoara. Evenimentul reuneste apicultori din tara si de peste hotare, care pun la dispozitia publicului diverse sortimente de miere, accesorii apicole si produse cosmetice bio.
Miere de tei, de salcam dar si miere de mana, de salvie sau cimbrisor gasim la targ la preturi accesibile dar nu lipsesc nici preparatele catina cu miere, nuca cu miere, crema de miere, fagurii, capaceala si propolisul.

Interesul consumatorilor a fost inca de la deschiderea targului, acesta fiind vizitata atat de sighisoreni cat si de turisti.

Maine va avea loc un moment asteptat la fiecare editie a Targului apicol Apiardeal – premierea standurilor. Vor fi alese cele mai frumoase standuri, urmand ca mai apoi acestea sa fie rasplatite cu premii surpriza.

“Va invitam cu drag sa luati parte la Targul apicol Apiardeal, unde veti gasi produse de cea mai buna calitate, de la miere, polen, propolis si siropuri, la utilaje si accesorii pentru apicultori, produse traditionale, dar si multa voie buna si oameni faini.” a fost mesajul transmis de Orban Iosif-Stefan organizatorul targului apicol.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara