RadioSon: Transilvania este inclusă în lista National Geographic a destinaţiilor de vacanţă pentru familie în 2021 – “descoperirea realului într-un tărâm celebru pentru fantezie”

0
441
views

Transilvania este inclusă în lista National Geographic a destinaţiilor de vacanţă pentru familie în 2021 – “descoperirea realului într-un tărâm celebru pentru fantezie”.

Lista anuală a destinaţiilor, lansată ieri, cuprinde cinci categorii: sustenabilitate, familie, natură, aventură şi cultură, scrie News.ro. Ea serveşte drept sursă de inspiraţie pentru viitoare călătorii, având în vedere situaţia incertă provocată de pandemie.
Lista „Best of the World 2021” oferă 25 de locuri de luat în seamă, selectate de echipa editorială internaţională.
Despre Transilvania, National Geographic a scris: „descoperirea realului într-un tărâm celebru pentru fantezie”.

Pentru familii, un sejur la o fermă ar putea reprezenta o şansă de deconectare, de a petrece timpul făcând plimbări în căruţa, drumeţii în Munţii Carpaţi şi ajutând la munci din gospodărie, notează National Geographic.
În articol se face referire și la “farmecul bucolic al Transilvaniei ce l-a atras şi pe prinţul Charles, a cărui fundaţie finanţează proiecte de protejare a arhitecturii locale.” Foto MolnarSzabolcsErdely / Pixabay

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara