RadioSon: Transilvania Train va trece si anul acesta prin Sighisoara

0
2046
views

Cei care isi vor cumpăra anul acesta bilete pentru o călătorie cu Transilvania Train vor avea ocazia să descopere orașele medievale Brașov, Sighișoara, Alba Iulia și Sibiu unde pe perioada șederii le sunt pregătite concerte de orgă, degustări de preparate culinare, ateleire de meșteșuguri tradiționale, depănări de legende și povești.

Anul acesta, Transilvania Train va pleca în aventură în 26 Iunie, vor fi 5 zile, și 600 de km de călătorie iar prețul unui bilet începe de la 780 de euro.
In Sighișoara Transilvania Train ajunge în ziua a II-a de călătorie, 27 Iunie, când este vizitată și Zona Haferland

În ziua respectivă, la ora amiezii , călătorii Transilvania Train debarcă în gara din Mureni, intră în Țara Ovăzului, Haferland iar pe parcursul zilei descoperă poveștile bisericilor fortificate din Saschiz, Viscri, Criț, Bunești și Meșendorf, povești completate de către locuitorii ce au îmbogățit acest ținut.
La Sighișoara trenul ajunge în seara zile de 27 iunie la ora 19:30, în seara respectivă călătorii Transilvania Train având parte de o cină cu bucate alese în orașul nostrum și de un tur nocturn al Cetății Sighișoara, însoțiți de către toboșarul Cetății.
Din Sighisoara Transilvania Train va pleca in 28 iunie către Mediaș și împrejurimi, apoi către Copșa Mică, Alba Iulia , Sebeș, Mărginimea Sibiului, Sibiu și Țara Făgărașului cu întoarcere la Brașov în seara zilei de 30 iunie.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara