RadioSon: Tripla victorie si marele premiu pentru dansatorii sighisoreni!

0
212
views


Insotiti si incurajati pe toata durata concursului de catre parinti, frati, surori si prieteni, dansatorii de la Clubul Copiilor Sighisoara au impresionat si la Sibiu, in cadrul concursului Dance Art Fusion desfasurat in data de 8 iunie. Trupa Karisma a obținut locul 1 la categoria I-IV sectiunea dans scenic-modern-tematic, trupa Diamonds locul 1 la categoria V-VIII sectiunea dans de caracter-etno-social, trupa K-boom locul 1 la categoria IX-XII sectiunea dans scenic-modern-tematic.

Clubul Copiilor Sighisoara a primit si marele premiu al concursului, acesta fiind obtinut pentru cea mai buna scoala de dans din competitie, cu toate cele 3 dansuri avand punctaj maxim. La sfarsit s-a declansat fiesta pe scena, dansatorii sighisoreni dansand si sarbatorind marea victorie in fata parintilor si tuturor sustinatorilor care le-au fost aproape si i-au incurajat neconditionat.

Pe aceasta cale dansatorii celor trei trupe impreuna cu profesor Cornel Câmpian, multumesc celor prezenti in sala pentru prezenta si sustinere.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara