RadioSon: Veste buna pentru chiriasii ANL. De la 1 noiembrie se renunta la gigacalorie

0
572
views

De la 1 noiembrie modificari in ce priveste repartizarea chetuielilor pentru incalzirea locuintelor ANL din Sighisoara. Calculul de prêt al incalzirii locuintelor ANL nu va mai avea la baza gigacaloria ci consumul de gaze naturale folosite pentru incalzirea locuintelor.

Potrivit primarului municipiului Ovidiu Malancravean, inca de anul trecut de la dezbaterea Regulamentului de inchiriere a locuintelor, la solicitarea chiriasilor ANL de renuntare la calculul facut in baza costului de productie gigacalorie, a propus gasirea unor solutii pentru renuntarea la aceasta. Acesta a mai declarat ca in urma discutilor purtate cu reprezentantii SC ATT acestia au sustinut ca noua metoda de calcul va duce la o scadere a costurilor de intretinere.

Zilele acestea SC ATT i-a informat pe chiriasi ca incepand cu data de 1 noiembrie repartizarea cheltuielilor pentru incalzire se va face fara a se lua in calcul citirea repartitoarelor, impartirea facandu-se proportional cu suprafata utila a proprietatii individuale si cota parte indiviza de proprietate. Totodata in perioada urmatoare SC ATT va incheia contracte de prestari servicii de administrator cu fiecare chirias sau cu fiecare asociatie de chiriasi constituita conform legii. Chiriasii sau asociatiile de chiriasi vor trebui sa se prezinte pana la data de 15 noiembrie la sediul ATT pentru incheierea acestor contracte.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara