RadioSon: Zilele viitoare circulatia pe unele strazi din centrul Sighisoarei va fi inchisa

0
975
views

Aceasta masura se va lua pentru buna desfăşurare a Zilelor Sighisoarei şi pentru a evita blocarea străzilor care ar împiedica intervenţia promptă a instituţiilor abilitate în cazul unor posibile incidente și situații de urgență. Municipiul Sighişoara informează riveranii şi toţi sighişorenii că, incepand de maine 17 mai si pana in 21 mai , accesul auto în perimetrul de desfăşurare al evenimentului – Piața Sigma, Piaţa Octavian Goga, str. Morii, str. Octavian Goga și Piața Hermann Oberth – va fi interzis, cu excepţia riveranilor.

Riveranii vor parca autovehiculele proprietate personală sau ale societăţii comerciale în afara perimetrului de desfăşurare al evenimentului sau în curtea aferentă locuinţei. Programul de aprovizionare al unităţilor economice care își desfășoară activitatea în perimetrul de desfăşurare a Zilelor Sighisoarei , va fi între orele 8.00 și 12.00, în perioada 17-20 mai 2018. În perioada 17-21 mai, circulaţia auto va fi închisă în următoarele zone (intersecții):
– Str. Morii – Magazin Sigma – până la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918 – strada Octavian Goga – Piaţa Hermann Oberth, până la casieria Municipiului Sighișoara. Foto Valentin Pascu

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara