RadioSon: Ziua Națională de Curățenie marcată astăzi şi la Sighișoara

0
154
views

Cei care s-au implicat astăzi în această acţiune de ecologizare au declarat că prin implicare putem da un exemplu altora iar acţiunea în natură au văzut-o chiar benefică

“Sunt lucruri care trebuie făcute în micuţul nostru oraş şi nu putem să aşteptăm mereu să vină să le facă alţii, Suntem o mână de oameni care încercăm să facem un mic lucru în dimineaţa aceasta. Îi aşteptăm pe sighişoreni să vină în număr cât mai mare în astfel de acţiuni, să se implice pentru că atunci când punem mână de la mână lucrurile sunt mai simple” a declarat unul dintre voluntari. Acesta a precizat că în acţiuni similare derulate de fundaţia MET a cărui angajat este , în diferite sate din zonă, a văzut o mai mare implicare a comunităţii şi speră ca o astfel de determinarea să vadă în viitor şi în oraşul nostru.
“ Consider că e necesară implicarea din partea cetăţenilor, să ne păstrăm oraşul curat să dăm un bun exemplu altora şi e şi o bună ocazie să luăm aer curat, să mai ieşim din casă şi să mai cunoaştem alţi oameni, să socializăm. Cred că nu trebuie să aşteptăm mereu după alţii şi să dăm un prim exemplu, să ne implicăm. “ a declarat un alt tânăr voluntar.

“Ziua Națională de Curățenie 2019 – “Let’s Do It, Romania!” este un proiect desfășurat în context global în 150 de țări, cu scopul de a mobiliza cât mai mulți cetățeni pentru a se implica într-o amplă acțiune de ecologizare a zonelor poluate cu deșeuri.

În oraşul nostru campania se derulează în organizarea Municipiului Sighișoara astăzi cu sprijinul cetăţenilor voluntari iar luni în colaborare cu unitățile de învățământ

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara