ȘTEFANIA PARLEA il asteapta pe badea, seara de seara. Si tot asa asteapta si votul tau, ca sa ramana in Topul 10 voci de 10

0
301
views
Top 10 voci de 10 - saptamana 12-18 martie 2018, Stefania Parlea

ȘTEFANIA PÂRLEA îl așteaptă pe badea, seară de seară. Și tot așa așteaptă și votul tău, ca să rămână în Topul 10 voci de 10. Votezi până vineri, 16 martie, la ora 12.00. Poți să dai votul tău interpretului preferat o dată pe zi! 7 zile, 7 voturi pentru el (sau EA, de data asta). INTRĂ PE SITE - http://antenasatelor.ro/voteaza-melodia-preferata.html - ASCULTĂ TOPUL SĂPTĂMÂNII și VOTEAZĂ! (sunt valabile doar voturile exprimate pe site)

Publicată de Radio România Antena Satelor pe Luni, 12 martie 2018

ȘTEFANIA PÂRLEA îl așteaptă pe badea, seară de seară. Și tot așa așteaptă și votul tău, ca să rămână în Topul 10 voci de 10.
Votezi până vineri, 16 martie, la ora 12.00. Poți să dai votul tău interpretului preferat o dată pe zi! 7 zile, 7 voturi pentru el (sau EA, de data asta).
INTRĂ PE SITE – http://antenasatelor.ro/voteaza-melodia-preferata.html – ASCULTĂ TOPUL SĂPTĂMÂNII și VOTEAZĂ! (sunt valabile doar voturile exprimate pe site).

Nascuta in data de 5 ianuarie 1999 in Targu Mures, Stefania Parlea este o tanara interpreta de muzica populara din zona de interferenta Tarnave-Hartibaciu-Cibin (Sibiu) ce locuieste acum in Sighisoara. Debuteaza in anul 2007 pe scena din Danes, judetul Mures.Studiaza in domeniul muzical alaturi de profesorul sau indrumator, maestrul Stelian Stoica si canta in ansamblul “Jidvei Romania”.