Târgul cu produse locale de la Saschiz

0
668
views

Vă invităm cu mare drag la Târgul cu produse locale de Crăciun, care va avea loc pe 14 decembrie 2019, între orele 10:00 și 14:00, în piața centrală din Saschiz.

Producătorii vor pregăti bucate delicioase pe care să le savurați iarna aceasta: pită de casă, brânzeturi, gemuri, murături, produse din carne, miere, trufe, produse de patiserie si alte bunătăți pentru o masă îmbelșugată.
Veți avea posibilitatea să cumpărați direct de la producătorii locali sau să comandați acasă produsele pe care vi le doriți, având în vedere că târgul va avea loc în postul Crăciunului. Acestea vă pot fi livrate chiar înainte de Crăciun, dacă doriți, însă îi puteți cunoaște pe producătorii noștri care vă stau la dispoziție pe tot parcursul anului.

În timpul târgului, pentru a întregi atmosfera de sărbători, sunt așteptate grupuri de colindători din sat.

Copiii se vor bucura de un atelier de turtă dulce pregptit de voluntarii de la Centrul de Voluntariat Saschiz și sunt de asemenea invitați la Biblioteca satului pentru a descoperi tainele mesteșugului olăritului.

Odată cu târgul, se va organiza un atelier de gătit/eveniment cu specific gastronomic. Invitat special: chef Elena Daniela Graura, o pasionată a produselor locale și un chef cu experiență îndelungată în prepararea acestora. Doritorii și curioșii sunt invitați să se inscrie la adresa de e-mail: vecinatateafemeilor@yahoo.com. Orele pentru ateliere vor fi comunicate ulterior.