Transilvania Train 2018

0
430
views

A 2-a ediție Transilvania Train se anunță de 2 ori mai mare și spectaculoasă. Transilvania Train este o experiență turistică unică în România în care participanții vor fi încurajați să redescopere tradițiile, valorile, istoria și cultura Transilvaniei, călătorind cu primul tren turistic sută la sută românesc, între 6 orașe medievale și aflând poveștile a peste 20 fortificații. Timp de 5 zile, alături de 200 de călători vom explora istoria fortificațiilor medievale din Transilvania, vom afla poveștile cahlelor și meșteșugarilor sași, în timp ce deslușim tainele realizării plăcilor de teracotă, țiglăriei, țesătoriei și nu numai, prin mijloace păstrate timp de secole, vom pregăti și degusta preparate speciale din bucătăria tradițională săsească și vom fi impresionați de solemnitatea unor evenimente muzicale memorabile, special organizate pentru noi în biserici fortificate sau chiar în aer liber.

Rezervările se pot face online, pe www.transilvania-train.com sau la e-mail intren@transilvania-train.com.
Pachetul include transportul cu trenul și autocarele, cazare, mese, accesul la obiectivele turistice și evenimentele private, workshop-uri.
Prețul pachetului este 780 Euro/persoană în cameră dublă.
La rezervarea a 2 bilete, se oferă gratuitate copiilor sub 4 ani și 50% discount pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.