Un nou fel de turism – Transilvanian Express

0
917
views

“In timpul turneului nostru cu Transilvanian Express vom vizita cele mai frumoase și mai ascunse sate între Sibiu și Sighișoara.
Călătoria va dura 3 zile și 2 nopți și destinațiile noastre pe drum va fi Richiș, Biertan, Atel și Pelișor. Un fotograf profesionist ne va alătura cu echipamentul său istoric. Înainte de a fi un concediu, toată lumea se poate alege hainele potrivite pentru excursie, pălării de top, haine de lana pentru seara si rochii pe care le vom pune la dispozitie.
Ne vom opri pentru o cina excelenta la Biserica fortificată de la Biertan, cel mai important și cel mai bine apărat Biserica la care au participat comunitatea sașilor din Transilvania, construită în secolul al 15-lea și înconjurat de 7 turnuri și 3 pereți.
În plus, după ce traversează păduri întunecate și drumuri stâncoase, urmatoarea destinatie va fi Ațel cu casa lui parohie veche, unde vom sta peste noapte, descoperind casa cu subsolurile sale vechi, se bucură de cele mai bune vinuri romanesti si de a asculta cântăreți, vioară și muzicieni pian .
In timpul turului vom vizita, de asemenea, o tabără de țigani cu trăsurile de cai traditionale, sărbătorind cu ei, dansând în jurul focului și de a asculta poveștile lor nebune despre viata lor.
Alte etape ale calatoriei noastre va fi Pelișor cu castelul pe un deal mare, înconjurat de copaci și de spini și Richiș, un sat vechi de 700 ani, renumit pentru vinurile sale excelente.

Dar, la fel ca si în timpul călătoriilor în urmă cu 150 de ani în Transilvania, va vor astepta multe surprize.” noteaza Transilvanian Express

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara