Video: Te invitam in turul virtual Transilvania Train 2017

0
272
views
Transilvania Train 2017!

Acum o săptămână ne vedeam visul cu ochii, călătorind cu trenul între cetățile medievale ale Transilvaniei și împărtășind călătorilor noștri din poveștile și legendele locurilor vizitate. Vă invităm în turul Transilvania Train 2017! © Florian Marin #Transilvaniatrain

Publicată de Transilvania Train pe Vineri, 8 Septembrie 2017

Turul Transilvania Train 2017 © Florian Marin. Timp de 4 zile, alături de alți 200 de participanți entuziaști, au porniy într-o aventură pe 40 de roți, călătorind cu trenul prin inima Transilvaniei și v intra în atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, bucurându-ne de un program flexibil și personalizat, cu activități recreative și educative unice.

De la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, până la workshop-uri de țiglărie – ”meșteșugul învelitorilor istorice transilvănene”, arhitectură săsească, echitație sau chiar evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul Filarmonicii din Sibiu, organizat în Piaţa Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica din Sebeş.