Zig Zag prin Romania: Ceramica albastra de Saschiz prinde viata in mainile lui Marinel

0
1873
views

Promovarea mestersugarilor din Transilvania continua pe blog-ul Zig Zag prin Romania, prin prezentarea ceramicii albastre de Saschiz, care prinde viață în mâinile lui Marinel. Olar la doar 21 de ani.

“La inițiativa celor de Fundația Adept Transilvania, pentru ca Marinel să continue ceea ce a învățat în Anglia, a luat naștere Atelierul de Ceramică. Aici Marinel își petrece majoritatea timpului, mai ales în timpul săptămânii. [..] Își pune șorțul ca un adevărat maestru și pune mâna pe lut ca un profesionist. Rupe cu poftă de muncă o bucată potrivită și o trântește în mijlocul roții. Începe să prelucreze lutul adăugând apă din când în când. Folosindu-și imaginația și accelerând pedala, ceramica albastră de Saschiz prinde viață în fiecare zi! ”

Citeste tot articolul si vezi superbele poze realizate, pe pagina Ceramica albastră de Saschiz prinde viață în mâinile lui Marinel. Olar la doar 21 de ani. al blogului Zig Zag prin Romania si urmareste aventura lor promovand cele mai minunate locuri din Romania.