Sighisoara
Blues Festival Sighisoara

17 Iunie 2016

Festivalul international de blues "SIGHIȘOARA BLUES FESTIVAL" se naștea in primavara lui 2005. Este organizat anual in ultimul weekend al lunii martie, pe parcursul a 2 zile consecutive, cu doua concerte pe seara. Concertele se desfașoara in sala de spectacole Mihai Eminescu a orașului Sighișoara, sala cu o capacitate de 500 locuri si o acustica foarte buna. Evenimentul este organizat de asociatia culturala SIGHISOARA BLUES HOSPITAL. Sighișoara Blues Festival este singurul eveniment de prestigiu de acest gen din tara. El iși propune promovarea Blues-ului, gen musical care, deși este sarac reprezentat pe scena nationala, se adresaza unui public tot mai numeros in ultima vreme.

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighișoara Blues Festival este singura manifestare culturală de prestigiu de acest gen din țară. Evenimentul aduce pe scena românească artiști internaționali, scopul său fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, deși e sărac reprezentat pe scena națională - se adresează unui public tot mai numeros în ultimii ani.

In 2016 au sarbatorit un deceniu de blues la Sighișoara cu noul site al festivalului www.blues-festival.ro unde poți descoperi atmosfera edițiilor precedente și poți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute. Vino să descoperi că blues-ul nu este doar un gen de muzică ci o stare de spirit.

 Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!Poti citi in continuare

17 Iunie 2016
Academia Sighisoara

PRIVACY POLICY - GDPRUpdate cookies preferences