Sighisoara
Casa Savri
3.7 / 5  din   3

Casa Savri este amplasată într-o clădire de importanță istorică ce îmbină facilitățile moderne și arhitectura și decorul saxon tradițional din Transilvania. Proprietatea se află chiar lângă cetatea medievală locuită din Sighișoara.

Camerele și suitele de la Casa Savri au tavan boltit, iar unele dintre ele au și tavan înclinat. Senzația de călătorie înapoi în timp este întărită și de zidurile din cărămidă și de podeaua și mobilierul din lemn masiv. Fiecare cameră are și baie privată cu o cabină de duș sau o cadă și articole de toaletă gratuite. Toate camerele oferă TV cu ecran plat prin cablu și acces gratuit la conexiunea WiFi.

În timpul zilelor călduroase de vară oaspeții se pot relaxa în curtea mobilată și pavată cu piatră cubică, împrejmuită de vegetație luxuriantă. Aceștia pot lua un supliment de energie de la cafeneaua proprietății, pot juca o partidă de biliard sau pot face chiar și grătar.

Personalul de la Casa Savri este disponibil nonstop la recepție. Oaspeții pot închiria biciclete pentru a explora peisajul frumos din Transilvania.

Turnul cu ceas, poarta principală a cetății, se află la doar 300 de metri de această proprietate. Biserica fortificată Biertan este la 29,6 km. Stațiunea Sovata se află la 69 km de Casa Savri, iar orașul Târgu-Mureș este la 53,6 km de proprietate. Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș se află la 59,4 km. 

Acesta este locul preferat de turiștii din Sighișoara, conform comentariilor independente.

Booking.com
Acorda nota
Str. Morii 17, Sighisoara 545400 Sighisoara
Telefon 0757073665
Deschis intre orele  00-24
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/casasavri/?fref=ts

Casa Savri pe Booking.com