Sighisoara
DM Sighisoara
5.0 / 5  din   1

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente. Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976. Extinderea a continuat cu Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria și Macedonia.

dm drogerie markt România a fost înființată în anul 2007, an în care pe 22 noiembrie a și deschis prima filială în orașul de pe Bega, Timișoara, unde se află și sediul central. În același an au urmat magazinele din București. Anii 2008 și 2009 au stat sub semnul extinderii, rețeaua extinzându-se la în orașele Deva, Cluj Napoca, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Brăila, Pitești, Constanța, Reșița, Buzău și Lugoj ajungând să numere 20 de magazine. În 2010 a urmat un pas important pentru consolidarea proceselor companiei, sub forma introducerii sistemelor de concern SAP și primul sondaj de opinie în rândul angajaților dm, proces finalizat în anul 2011 când dm a aniverstat 4 ani și a deschis cea de-a 50-a filială. În anul 2015 dm are 72 de magazine deschise în România.

La aproape trei ani de la deschiderea hypermarket-ului Kaufland pe locul fostului stadion municipal, complexul comercial din zonă a fost întregit cu construcția a încă unei hale în vecinătate care adăpostește patru noi magazine. Trei dintre acestea și-au deschis porțile consumatorilor sighișoreni joi, 14 noiembrie. Este vorba de lanțurile de magazine Deichmann, DM Sighisoara și Altex.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, Str. Mihai Viteazu F.N. Sighisoara
Telefon 0374463308
Deschis intre orele  09-21
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/dmRomania