Sighisoara
Deichmann Sighisoara
5.0 / 5  din   1

Deichmann este o companie de familie din 1913 și dorim să rămânem și mai departe la fel. Istoria de aproape un secol a început în Essen, în inima regiunii Ruhrului. Aici este și astăzi sediul central al Grupului de firme. Deichmann SE este activă în prezent în 24 de țări cu peste 3.500 de magazine și aproape 35.000 de angajați. 

Deichmann este lider de piață în comerțul de încălțăminte în Germania și Europa. Cu selecția noastră mare de încălțăminte oferim cea mai cuprinzătoare ofertă de pe piață pentru toate vârstele. Noi nu oferim doar un raport excelent calitate-preț ci impunem tendințele în modă actuale. Scouterii noștri de modă sunt în continuă căutare a ultimelor curente și descoperiri din modă ce se regăsesc apoi în noile colecții.  

Pe lângă mărciel de tradiție precum Elefanten, Gallus sau Medicus, magazinele noastre moderne oferă încălțăminte elegantă și de foarte bună calitate a mărcii 5th Avenue. De ultimă oră este tânăra noastră colecție Graceland. Pentru mulți sportivi, încălțămintea sport a mărcii Victory face parte din dotarea de bază. Sortimentul nostru de produse este completat de mărci cunoscute precum adidas, Nike, Puma și Kappa. Promitem clienților noștri nu doar modă la un preț foarte mic, ci și calitate și siguranță la achiziționarea unei perechi de încălțăminte.

Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, a deschis pe 14 noiembrie 2013 al 62-lea magazin din tara in Sighisoara, pe strada Mihai Viteazu.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, Str. Mihai Viteazu F.N. Sighisoara
Telefon 0265771 625
Deschis intre orele  09-21
Web
Facebookhttp://www.facebook.com/Deichmann.RO