Sighisoara
Farmacia Rubin Sighisoara
5.0 / 5  din   1

  D-l farmacist primar Veress László a pus piatra de temelie a primei farmacii private din Sighișoara de dupa 1989, el fiind conducătorul acesteia și în prezent.

 
  În perioada 1991-2000 farmacia a funcționat pe strada 1 Decembrie iar în anul 2000 s-a mutat pe strada Gării, unde funcționează și actualmente.
 
  După terminarea studiilor de specialitate (5 ani de facultate, 2 ani de specializare-rezidențiat), d-l Veress Zsombor a devenit colaborator, iar din anul 2007 asociat și administrator. Astfel firma a devenit cu adevărat o asociație familială, în cadrul căreia fiul preia cunoștiințele profesionale bazate pe experiența acumulată de-a lungul anilor.
 
  În cadrul tratamentului nostru farmaceutic punem un accent deosebit pe individ, pe servirea cât mai diversificată a pacienților, dar și pe educația populației după normele moderne de sănătate.
 
  Elaboratele și preparatele noastre magistrale individuale sunt recunoscute în medicina locală.
 
  Noi ne-am propus să protejăm tradiția nobilă de farmacist în deceniile care urmează, ținând cont de descoperirile științifice din sec. XXI, transmițând cunoștințele noastre generațiilor următoare.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara Str. Garii nr. 7 Sighisoara
Telefon 0265771902
Deschis intre orele  08-20
Web
Facebookhttp://facebook.com