Sighisoara
Hotel Bulevard Sighisoara
4.8 / 5  din   6

În inima impresionantului oraș medieval Sighișoara, Hotel Bulevard redefinește stilul și confortul superior printr-un farmec aparte.

O combinație uimitoare între stil vechi și nou. Spectaculoase, luminoase, spațioase și extrem de curate, cele 15 camere și suite îmbină stilurile arhitecturale clasice și cele moderne și se diferențiază printr-un decor elegant, creând astfel o atmosferă cu adevărat unică. Veți iubi, cu siguranța, aceste elemente unice, arhitectura deosebită și eleganța clasică, rupte din lumea orașului Sighișoara D’altădată. "Acesta este, fără indoială, unul dintre cele mai primitoare hoteluri din centrul orașului Sighișoara."

Situat în centrul orașului Sighișoara, Hotelul Bulevard Sighișoara oferă un restaurant specializat în bucătăria românească, precum și camere elegante și spațioase cu acces Wi-Fi gratuit și minibar. Turnul local cu ceas este la 250 de metri, iar Piața Muzeelor se află la 350 de metri de proprietate.

Camerele de la Hotelul Bulevard au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori și baie cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere sunt prevăzute cu o canapea.

Recepția hotelului are program nonstop. Oaspeții pot savura băuturi la bar, iar când vremea este frumoasă aceștia pot lua masa pe terasă. În plus, hotelul oferă facilități de spălătorie, închirieri auto și de biciclete, precum și servicii de transfer.

Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită, iar un magazin alimentar se găsește la doar 50 de metri de hotel.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, Strada 1 Decembrie 1918 Sighisoara
Telefon 0265770700
Deschis intre orele  00-24
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/hotelbulevard.sighisoara?fref=ts

Hotel Bulevard Sighisoara pe Booking.com